Hale - #4

| Postat i: PGC Hale
1
Snart var det dags för en ny familjemedlem, de kunde inte längre bo kvar i det lilla huset. De bestämde sig för att det var dags för en flytt! 
Första kvällen i det nya huset, de hade fått in alla flyttlådor och packat upp det nödvändigaste. Nicole var inne i vecka 39, och hade det väldigt tufft i den heta värmen. Om 1 vecka skulle barnet komma, och hon var väldigt orolig för om hon skulle klara det. Medan Nicole åt sin kvällsmat, som bestod av lite yoghurt, kände hon något varmt rinna nerför hennes ben. Först trodde hon att hon kissade på sig, men insåg snabbt att fostervattnet hade gått. Magsmärtorna hade börjat och det var snabbt in i bilen.
Det var inte så farligt och jobbigt som Nicole hade föreställt sig att det skulle vara. Det gick faktiskt hyffsat fort, 2 timmar tog det och poff så var smärtan över och hon hade blivit en mamma. Så fort barnet var ute, somnade Nicole. Hon vaknade sedan upp och undrade först var hon var, sedan såg hon Marcel framför sängen sittandes i en stol med en ny liten baby i famnen. "Det är en pojke" sa Marcel utan att titta upp från pojken som låg inlindad i ett litet knyte. "Vad ska han heta?" mumlade Nicole. "Nicholas" sa Marcel bestämt. "Det liknar ditt namn, därför borde han heta så. Efter sin fantastiska mamma." Nicole fick tårar i ögonen och bad att få hålla i Nicholas. Han öppnade ögonen och tittade rakt in i sin mammas ögon och la handen på Nicoles kind. Hon hade aldrig trott att såhär kändes det att vara förälder.
Så fort familjen kom hem, somnade lilla Nicholas så sött i sin nya spjällsäng. Marcel hade redan haft turen att ha somnat. Nicole var alldeles slut och utmattad när hon bäddade ner sig i sing varma säng.
Marcel var glad att han hade kommit så nära sin son. Han var så stolt över sin nyfunne son Nicholas. Han var så glad över att ha träffat Nicole och satt en så underbar människa till vår jord.
 
Nicholas egenskaper: 
  • Grinig
  • Lätt imponerad
Nicholas favoriter: 
  • Kobbel
  • Latino
  • Gul
Hittills till Hale - #4


Sandy SIMSINSPACE

Hittade precis din blogg och den är super fin!
Kommer definitivt kolla in här ofta :D

Svar: Kul att du gillar min blogg! Det är jätte trevligt att få höra såna här kommentarer! :-) Jag har faktiskt följt din blogg ett tag och gillar verkligen dina inlägg.
Jenna Nygrén


URL: http://simsinspace.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: