Hale - #3

| Postat i: PGC Hale
1
Morgonen därefter var Marcel pigg och glad som en solstråle han vaknade av fåglarnas kvitter och gäspade högt när han var påväg till köket. Dock vände han för att sätta sig bredvid Nicole som satt och såg dyster ut i soffan. "Vad har hänt, älskling?" sa Marcel och la armen om henne. "Inget." sa Nicole och gick sin väg.
Idag var det slappardagen. Det var en någonlunda konstig stämning hos Nicole och Marcel. Helt plötsligt gick Marcel ner på knä och friade till Nicole. Hon svarade snabbt ja, med tårar i ögonen. Då flög det ur henne. "Marcel, jag är gravid med ditt barn" säger Nicole snabbt. Men tillräckligt långsamt för att Marcel ska förstå. "Du sa vad?" han lät skärrad, rädd och samtidigt en aning irriterad. Nicole andas ut. "Vi ska få barn tillsammans" säger Nicole på nytt med en lugn och långsam ton. "Ska du ...? ta bort det?HAN SA "DET". "Nej" säger Nicole och börjar gråta. Hon faller in i Marcels armar och han tröstar henne. "Allt kommer bli bra, allt kommer att ordna sig" viskar Marcel. Men Nicole visste att det inte alls skulle ordna sig. De hade redan ont om pengar, och hur skulle det nu bli med ett barn som tar oändligt med pengar? 
Helt plötsligt börjar de skratta. Varför sitter de här och storgråter över något de själva ställt till med? Nej. Pengar eller inte, barnet ska välkomnas med öppna armar i familjen Hale. 
Middagen de åt tillsammans var stämningen bättre än tidigare, men ganska underlig på någotvis. Det var sällan de samlades såhär, då Nicole jobbade från 07.00 till 14.00 varje dag och Marcel jobbar från 14.00 till 21.00 varje dag. De hinner bara träffas sent på kvällen och på mornarna. 
För Nicole finns det inte så mycket att göra hemma. Gå runt och städa, fortsätta skriva på sin skräckroman, se på matkanalen eller bara läsa en bok.
Hittills till Hale - #3


Cherry

Gulliga de är! Blir kul att få se barnet :)

Svar: Ja! visst är det spännande?
Jenna Nygrén


URL: http://chesims.blogspot.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: